Posts

Showing posts from April, 2013

borak kosong

Image
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
berhabuk sangat dah blog ni. haha. harap semua sehat. InsyaAllah masa yang terluang ni, nak tulis entri baru. dan ini adalah entri yang merepek. sila ignore kalau bosan. 
aku memang kipas-susah-mati artis-artis yang nyanyi lagu slow music macam ... hmmmm .. siti nurhaliza, shila amzah and of course najwa latif. macam NE-YO tu.. lebih kurang la tu. banyak lagu mengarut bukan ketuhanan yer. sebab bukan nak cakap pasal nasyid sekarang ni. haha. lagu yang ganas-ganas buat sakit kepala, aku memang lambat sikit nak suka. dan disebabkan sekarang tengah banyak sangat group korea kan sampai ERA.FM pun buat carta A-POP. so..terminat pulak group 2PM and MBLAQ (mostly 2PM, untuk entri ni je tiba-tiba MBLAQ).