borak kosong

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

berhabuk sangat dah blog ni. haha. harap semua sehat. InsyaAllah masa yang terluang ni, nak tulis entri baru. dan ini adalah entri yang merepek. sila ignore kalau bosan. 

aku memang kipas-susah-mati artis-artis yang nyanyi lagu slow music macam ... hmmmm .. siti nurhaliza, shila amzah and of course najwa latif. macam NE-YO tu.. lebih kurang la tu. banyak lagu mengarut bukan ketuhanan yer. sebab bukan nak cakap pasal nasyid sekarang ni. haha. lagu yang ganas-ganas buat sakit kepala, aku memang lambat sikit nak suka. dan disebabkan sekarang tengah banyak sangat group korea kan sampai ERA.FM pun buat carta A-POP. so..terminat pulak group 2PM and MBLAQ (mostly 2PM, untuk entri ni je tiba-tiba MBLAQ).



silalah dengar lagu ONLY YOU-2PM ni kalau rajin. dan aku buatkan translation dekat bawah ni yer. 

only you, if it’s not you, I can’t be fixed

I wouldn’t be able to breathe again
it’s only you my baby it’s only you

Why can’t I let go of the memories that have already ended

why do I keep holding onto them alone
After letting that person left me, go, I live a new life
Oh~I know it too, that it’s the way it should be, I know it too

Though I couldn’t bring myself to believe it the first month,

After nothing but crying for the second month
And on the third month, holding onto my whole heart
I tried to meet other people
But I couldn’t bring myself to smile

only you, only you can bring me to life

I can’t stop these tears
So just come and return to me
only you, if it’s not you, I can’t be fixed
I can’t bring myself to smile again
it’s only you my baby it’s only you

listen, You were really beautiful. When you smiled, I was blinded by the light

To that bright smile, I lost track of all thought
Oh~miss you baby, I really miss you so much

No can understand me, and also as of now

why to this day I still have a deep attachment to you
Oh~though they don’t get it, you have known it

only you, only you can bring me to life

I can’t stop these tears
So just come and return to me
only you, if it’s not you, I can’t be fixed
I can’t bring myself to smile again
it’s only you my baby it’s only you

Yo, I tried to forget you but,

no matter how hard I tried, I keep finding myself looking for you
And even until now, I keep remembering that bright smile
Isn’t it pitiful, how did it come to be this way
I’m unable to quite forget everything altogether
There continues to exist an empty spot that refuses to be filled
It can only be filled by you

only you, only you can bring me to life

I can’t stop these tears
So just come and return to me
only you, if it’s not you, I can’t be fixed
I can’t bring myself to smile again
it’s only you my baby it’s only you yeah~
narration.
Are you doing okay? I’m not doing well, I need you.



haaa... sesuai lah sangat kalau tengah putus-putus cinta ke nak memujuk pasangan masing-masing ke. tapi aku rasa 2PM nyanyi lagu ni khas untuk peminat dia dan bukanlah ditujukan untuk pasangan kekasih. jadi. aku rasa lagu ni sesuai untuk bagi dekat kawan baik kita. tak gitu? BOLD lines.. aku memang nak tekan kan part tu.
aku dah ada pengalaman macam kena tinggal bulat-bulat, sorang-sorang. nasib baik bukan ditinggalkan oleh family. memang, aku mengaku, masa tu rasa sesak gila nafas nak hidup. rasa sedih macam hape ntah, padahal orang lain yang kita jumpa masih ambil berat lagi dekat kita tapi kenapa kita nak jugak kawan kita yang dulu tu. kenapa.. kenapa.. hmmmmm.. 
selalu aku tulis entri jarang tak ada tujuan. so... benda yang bermain dekat fikiran sekarang ni. 
kenapa dalam hidup kita mesti ada sorang insan pelik yang jadi trouble maker? 
yang macam lakhanat dan celaka yang buat hidup kita down gila. haaaa.. 
ambik kau.. 
pastu masalah nya sekarang ni. 
kenapa laaa orang-orang macam ni jugak yang kita susahhhhhh sangat nak lupa.. 
dan adakah orang yang bangang ni ingat jugak dekat kita lagi ??
tolong lah jawab soalan tu sendiri. sebab aku tak ada jawapan. kalau nak jawab, mesej/email aku k. im waiting.

the next song. SCRIBBLE-MBLAQ dan lirik translation seperti dibawah...
Why won't this good-for-nothing, heart aching illness heal?

There isn't a scar on the outside but why does it hurt so much?
Like tiredly standing dominos with no end
I can't hold back the sadness as it gets bigger

As I think of you, who left, I hold it in and hold it in
But tears keep falling, keep bursting out
The memories you wrote are still in my heart
No matter how hard I try, I can't erase those scribbles

It's been a few days but I can't remember anything
Everything is vague but only you are clear

* In my heart (in my heart, my heart)
In my heart (in my heart, you are there)
Only you are written in it
What to do (what to do, what to do)
What do I do (what to do, I can't erase)
Erasing you is not something I can do

Will I be able to erase you? To forget you?
Will I be able to erase you? To forget you?
Will I be able to erase you? To forget you?
Will I be able to erase the scribbles of these memories?

I can't let you go - even when I say this monologue
You, you can't hear it yeah

Now even going to the club isn't fun
There isn't a girl that my eyes go to like before
My good-for-nothing pain is deeper than I thought
I try to erase the scribbles of memories and just get scars

Without you, I (can't have fun)
Without you, I (have no reason to live)
Without you, I have no courage to live

Every song I hear (now)
Seems like my story (so I blankly)
I sing it alone and the held back tears fall again

* repeat

lagu ni memang bangang sebab aku memang terasa dengan lirik die sekarang ni. haishhh... 
lagu ni memang lagu cinta la kot aku rasa. dan MBLAQ memang jaranggggg sangat ada lagu slow tempo. 
dan aku rasa this is the best slow song yang diorang ada. hmmm.. dah sejuta kali aku repeat lagu ni. adehh.. 


dannnnnn.. malas nak ulas.. sebab tiba-tiba mood hilang.. enjoy your weekend .. yes you, i'm just hate you now.  
ikutkan hati nak cakap je semua benda dalam blog ni. haha. dahhhh, selamat malam semua.. :P

-REAL ENTRY ON 21 APRIL 2013-
-just update this on 13 OCTOBER 2015-

Comments

::FAIZ:: said…
blh layan lagu tu

Popular posts from this blog

Birthday

sedih dan berduka

passion