Posts

Showing posts from October, 2015

hiburan petang

Image
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

Petang-petang macam ni, sesuai sangat lah kalau .. 1. ada pisang goreng yang enak, marvelous, delicious. WOW!! 2. air cendol or ABC yang mengancam sanubari 3. makan tepi pantai, angin sepoi-sepoi bahasa
beruntunglah anda. haha.
apa yang admin nak kongsi, petang-petang macam ni. haha. T__T selalu dengar-dengar lagu best dekat youtube je la yang mampu.
loser sangat rasanya. tapi bersyukur, atleast ada kemudahan internet untuk menghiburkan hati ini.
so, admin nak kongsikan lagu yang admin selalu dengar semenjak dua menjak ni. tak tahu kenapa, asyik dengar lagu ni.
CRAIG DAVID - 7 DAYS
superb! so far, admin rasa .. dah nak dekat 5 tahun lebih follow 'BOYCE AVENUE' daripada diorang main lagu tiru-tiru artis sampai diorang dah ada lagu sendiri, konsert tour. gempak. best jugak diorang ni buat acoustic. boleh la try dengar je, mana lah tahu kot-kot berkenan. 
-SEKIAN-

Birthday

Image
Happy birthday to me Hahaha.. Lol..
Bulan september dah berlalu, Its my birthday month. Ha, 1 bulan birthday aku. Serius. Haha.
Disebabkan my husband is an engineer. Excellent engineer with no sense of giving present at all. I need to tell him one week in advance apa yang aku nak masa birthday aku. 
Nak dijadikan cerita, malam birthday aku tu, aku sendiri request nak g mne. Haha sampai menangis sebab marah. Yela, aku plak yang kena ajak dia. Hahaha. 
So, we go to one cafe but none of the food i want was there. Frustrated. Haha. Pastu balik rumah, dia tidur sampai esok pagi. Tak wish?? Bahahahaha. Tak!!
Esok paginya, baru dia wish. 
Dia balik kerja, aku tunggu hadiah, tak adaaaaaa.. Poor me. Seminggu aku tunggu hadiah. Tak ada. Hahahaha. Menguji kesabaran. Nak merajuk macam x kena je, masuk minggu kedua macam nak mengamok. Walaupun dia dah belanja makan kek dekat secret recipe, tapi... Hahaha.. Aku bukan nak kek T____T  mengada tak??
Apa aku buat? Aku bawa dia pergi shopping mall. Dah makan, ak…