Birthday

Happy birthday to me
Hahaha.. Lol..

Bulan september dah berlalu,
Its my birthday month. Ha, 1 bulan birthday aku. Serius. Haha.

Disebabkan my husband is an engineer. Excellent engineer with no sense of giving present at all. I need to tell him one week in advance apa yang aku nak masa birthday aku. 

Nak dijadikan cerita, malam birthday aku tu, aku sendiri request nak g mne. Haha sampai menangis sebab marah. Yela, aku plak yang kena ajak dia. Hahaha. 

So, we go to one cafe but none of the food i want was there. Frustrated. Haha. Pastu balik rumah, dia tidur sampai esok pagi. Tak wish?? Bahahahaha. Tak!!

Esok paginya, baru dia wish. 

Dia balik kerja, aku tunggu hadiah, tak adaaaaaa.. Poor me. Seminggu aku tunggu hadiah. Tak ada. Hahahaha. Menguji kesabaran. Nak merajuk macam x kena je, masuk minggu kedua macam nak mengamok. Walaupun dia dah belanja makan kek dekat secret recipe, tapi... Hahaha.. Aku bukan nak kek T____T  mengada tak??

Apa aku buat? Aku bawa dia pergi shopping mall. Dah makan, aku cakap, g beli hadiah saya. Hahaha. Pastu dia gelak2, dia beli. 

2-3 hari, hadiah aku xada jugak. Oh mai goddd. Sedihhhh. Manaaaaaa. Bangun pagi-pagi je, aku suruh dia bagi hadiah tu harini jugak! Hahaha. 


Ni je yang aku nak sebenarnya. 
A birthday card from him.
Tapi payah benauuuu nak dapat. Hahaha. Kena buat macam2 baru dapat.

My dear husband, thanx to you.
Thanx a lot. Haha. 

Comments

Popular posts from this blog

sedih dan berduka

ke korea lah kita (part1)

ke korea lah kita (part2)