hiburan petang

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ


Petang-petang macam ni, sesuai sangat lah kalau ..
1. ada pisang goreng yang enak, marvelous, delicious. WOW!!
2. air cendol or ABC yang mengancam sanubari
3. makan tepi pantai, angin sepoi-sepoi bahasa

beruntunglah anda. haha.

apa yang admin nak kongsi, petang-petang macam ni. haha. T__T
selalu dengar-dengar lagu best dekat youtube je la yang mampu.

loser sangat rasanya. tapi bersyukur, atleast ada kemudahan internet untuk menghiburkan hati ini.

so, admin nak kongsikan lagu yang admin selalu dengar semenjak dua menjak ni.
tak tahu kenapa, asyik dengar lagu ni.

CRAIG DAVID - 7 DAYS

superb!
so far, admin rasa ..
dah nak dekat 5 tahun lebih follow 'BOYCE AVENUE'
daripada diorang main lagu tiru-tiru artis sampai diorang dah ada lagu sendiri, konsert tour.
gempak. best jugak diorang ni buat acoustic.
boleh la try dengar je, mana lah tahu kot-kot berkenan. 

-SEKIAN-

Comments

Popular posts from this blog

Birthday

LANGKAWI ^^,

sedih dan berduka