Posts

Showing posts from May, 2016

LANGKAWI ^^,

Image
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
11-13 May 2016
Perjalanan ku bermula sekitar awal pagi dengan bertolak dari rumah ke erl station di putrajaya. haaa. geli sangat nak baca. haha.
orait. cerita dia. dari rumah, g putrajaya, park kereta  rate parking ERL putrajaya : pagi RM 2, malam RM 4 pastu naik train erl ke klia. tambang seorang RM9.40  dek kerana terlampau pantas masa berjalan dan terlampau lembap pergerakan pagi aku, terlepas lah tren, kena tunggu lagi 20 minit. jadi, smpai di klia sekitar 7.40 pagi. terserempak dengan kawan ubai yang ikut sekali rombangan ni, borak punya borak, check-in baggage. settle semua 8.15 pagi. pergi makan mcD sebentar. dah makan. jalan nak boarding gate, dengan bangga nya aku mengumumkan GATE CLOSED. dammit. bahahaha. tapi, apakan daya. tak ada rezeki weh.
maka, keluar lah kami berempat, claim bagasi semula, bayar penaltyRM100/seorang kepada malaysia airlines. Flight berikutnya pukul 6 petang. apa aku buat?…