LAZADA -happy shopping-

سْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ 

LAZADA.
Satu nama yang tak asing lagi aku rasa untuk rakyat malaysia yang berjantina perempuan ataupun seorang wanita ataupun bagi mereka yang suka ber'shopping' online.

haha. 
and of course, i'm one of them.

aku dan encik suami, masing-masing bertanyakan hal yang sama.
kenapa dengan 11.11 ??

sebab kebanyakkan online shopping website ni semua buat sale sempena 11.11. ada apa dengan tarikh ni? siapa yang sudi kongsi dengan aku. kenapa. haha.

jadi. ambillah kesempatan ini untuk bershopping.
ada certain barang, yer. murah. serious talk okay.
ada certain barang ?? sama jer harga dia.

 Drypers Pampers

kelebihan shopping online.
-lebih murah daripada harga pasaran-
-feeling dapat barang yang di pos,macam dapat hadiah-

keburukan shopping online.
-tak boleh pegang barang untuk tengok kualiti-
-barang kadang-kadang lambat sampai-
-murah tapi lambat beli, dah habis stok-

pilihan di tangan anda.
so guys, happy shopping k!!

jom shopping SINI !!!!

Comments

Popular posts from this blog

Birthday

sedih dan berduka

passion