Posts

Showing posts from December, 2016

sedih dan berduka

Image
سْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ
huhu. cerita lama dah ni. tapi baru nak update. 😥 huk huk huk.
once upon a time. when there is a one girl meet her friend. quite close friend. cheeewahhh. haha. speaking pulokkkk. macam ni lah. tanggal 17 November 2016. saya berasa tidak sedap hati ketika berada di rumah di sekitar selangor. makanya, saya dengan pantas driving ke skudai, johor. dengan tujuan ke UTM. ada meeting sikit dengan prof. tapi malangnya, sebab aku bergerak lewat dan aku tak lah bawak laju mana.. meeting pun dah habis. Kesimpulannya, betul lah rasa tak sedap hati tadi. ada mock presentation hari ahad ni untuk proposal defend presentation yang aku sendiri tak tahu bila. 
bila kita dah stress. slide pun tak prepare banyak. makanya, aku stay up lama lah jugak dekat lab untuk menyiapkan mana yang boleh.
18 november 2016
pagi-pagi lagi aku dah ke lab. sebab aku nak siapkan apa yang patut. sampai tengahari, aku rasa nak muntah tengok slide. macam sakit gila kepala ni. serabut tak tahu la…