artis pilihan

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ

semoga tajuk yang lagha hari ini membawa faedah kepada semua yang membaca di luar sana. Hahahaha.

artis pilihan hari ini ialah di negara korea. LOL.

my husband cannot do anything. yang sebenarnya dia dah malas nak melayan isteri dia. gila agaknya isteri dia ni. hahaha. terima kasih yer encik suami terima saya.

i do like GOT7. dont know why. sila lah jangan tanya kenapa.
most people will like big bang, exo. owh dear, i do like all artists from JYP company. not JYP though. hahaha.

back in my degree studies. i have my eyes on 2PM. until they like to 'not to wear shirt' ... the word - i like them - literally decrease with the increasing number alduts song. LOL. hahahahaha. yela, umur diorang dah meningkat. betul tak? seiring dengan peningkatan umur, so diorang kena lah ada lagu yang menampakkan kematangan mereka.

then... slowly my interest n KPOP is fade. until my struggling time in master studies. ada boy group tumbling here and there. dance move best. okay. siapa group ni ? macam menarik je. macam tertarik je. tapi aku tak search langsung. hanya minat melalui TV. maksudnya bila aku buka siaran KBSWorld tu. lepas tu nampak muka boy group ni tengah ditayangkan, surely aku tengok TV tu.

GIRLS GIRLS GIRLS
👆👆👆 boleh klik untuk tengok.

then. dia keluarkan lagu A 👈👈👈 boleh klik juga.
OH MAAAIIIII. Diorang shoot dekat malaysia. aku tak perasan pun. Tapi nampak shoot dekat tesco. aku pun search la. Memang sah malaysia. Hahahaha. Excited sorang-sorang.

STOP STOP IT lagu ketiga .. uishh... mecam seronok je lagu ni.. okay.. time ni memang dah betul-betul suka la group ni.. 

sekali keluar lagu ni.. JUST RIGHT 
aku macam ... apehalllllllllllllllllllllll group ni... tak best langsung lagu ni !!!! damn.. hahahaha..
terus aku macam ... tak tengok langsung dah MV diorang. lantak...!!!

lepas tu dia buat comeback lagi lagu IF YOU DO
haishhhhhh!!!!!!!!! diorang ni mempermainkan perasaan aku... kejap best.. kejap tak best... apehal ni best sangat ni!!!!!!! hahahahaha... errr... dah suka balik dah... 😭

ada lagi comeback ................ diorang ni tak ada rehat ke. kejam JYP 😡😡  FLY terus fall in love terus. hahahahahaha. time ni.. encik suami dah nampak dah kegilaan aku terhadap korea. he only said this. Never show this to our daughter. and i said. okay.

And unfortunately they made comeback with HARD CARRY .... alahai, cair jantung mak nak... hahahahahaha... tapi .. tapi .. dance dekat MV berterabur. haih, tak seronok sangat. bila tengok behind the scene tahu lah kenapa. kecian kena menari dengan berhabuk, siap ada api kiri kanan depan belakang. Pity our towards our group. 

Maka, disinilah semua kegilaan semakin menjadi-jadi. dikala rupanya kawan aku sendiri pun minat GOT7 ... Alahai, best nya ada orang minat yang sama.. And she introduce to me, V-LIVE apps. My husband suddenly.. Please behave... hahaha... Thats the only word he can say.. Sorry dear..

Sekarang ni, diorang tengah buat comeback dengan lagu NEVER EVER . hahaha. Aku belum masuk fan club sebenar. menyokong dari tepi je la. Hari tu dah nak pergi dah konsert dekat malaysia. encik husband cakap. tak boleh. bawak bertenang. hahahahaha. 

Nah. Untuk tatapan mata kalian.













I dont listen to their Japan songs. Sorry guys. because i like korean more than japan language. no offence. okay? till then. thank you.

PS : should i go to Thailand, thier concert. hahahahaha. my crazy side said yes!!

#Got7 #ahgase #Got7Fighting #Got7NeverEver

Comments

Popular posts from this blog

Birthday

LANGKAWI ^^,

sedih dan berduka