Posts

Showing posts from June, 2017

ke korea lah kita (part1)

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ

semoga dipermudahkan urusan saya untuk mengarang perjalanan ke korea. haha 😂😂 too lazy to update my blog eventhough many stories that i want to share. hukhukhuk.

end of april this year (29 april) .. dengan rasa yang ntah hape-hape, aku pergi jugak seoul,korea lepas dah beli tiket hampir setahun lamanya. disebabkan jari baru operate (3 april), aku macam nak pegi ke tak ni. nak pegi ke tak. encik suami cakap 'g je lah, membazir' ..

soalan-soalan
1. ada tour guide ke tak?
 - yer, ofcourse ada sebab aku pemalas nak fikir dan cari (google) pasal korea.

2. guna pakej apa dan berapa?
- guna khidmat rakan sekolah aku dan encik suami, penulis terkenal buku 'Backpackers Seoul' encik halian daripada Seoul Red Cat. haha. Harga ?? untuk 9 hari 8 malam di korea, dia bagi RM3500++. berbaloi ke tak ?? yezza!!!!!!!!!! berbaloi-baloi. tak tipu. termasuk flight tiket pergi-balik ke pulau jeju.

3. kenapa guna khidmat guide?
 - yang pertama, sebab aku pemalas…