Posts

Showing posts from November, 2016

harimau harimau HMG

Image
update as 15 Nov 2016 (1st time)
سْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ
kenali harimau harimau keluaran HMG.
comey comey semuanya.
1) White Tiger - hanya dikeluarkan sebanyak 123 keping sahaja.  Remark : SOLD OUT

2) Malayan Tiger - Hanya dikeluarkan sebanyak 300 keping sahaja. Remark : SOLD OUT
3) Harimau Bintang - Hanya dikeluarkan sebanyak 300 keping sahaja. Remark : Berbaki 100 keping sahaja lagi

4) Black Panther - Hanya dikeluarkan sebanyak 300 keping sahaja. Remark : SOLD OUT

5) Golden Tabby - Hanya dikeluarkan sebanyak 300 keping sahaja. Remark : Berbaki 140 keping

6) Harimau Jawa - Hanya dikeluarkan sebanyak 300 keping sahaja. Remark : Berbaki 210 keping


7) Harimau Benggala - Hanya dikeluarkan sebanyak 150 keping sahaja. Remark : Berbaki 90 keping

8) Siberian Tiger - Hanya dikeluarkan sebanyak 150 keping sahaja. Remark : Berbaki 85 keping

Belum habis lagi yer senarai harimau yang bakal dikeluarkan oleh pihak syarikat. ada lagi 5 jenis harimau. setakat ini, semua syiling menggunakan edisi kedua (tahun …

pampers

Image
سْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ
nak jugak bersuara .. haha .. 
siapa yang ada ternampak poster pampers 


sudi sudikan lah diri membeli daripada saya =)
saya lah penjualnya. haha. nampak tak ?? promote diri sendiri. haha. k bye.

LAZADA -happy shopping-

Image
سْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ
LAZADA. Satu nama yang tak asing lagi aku rasa untuk rakyat malaysia yang berjantina perempuan ataupun seorang wanita ataupun bagi mereka yang suka ber'shopping' online.
haha.  and of course, i'm one of them.
aku dan encik suami, masing-masing bertanyakan hal yang sama. kenapa dengan 11.11 ??
sebab kebanyakkan online shopping website ni semua buat sale sempena 11.11. ada apa dengan tarikh ni? siapa yang sudi kongsi dengan aku. kenapa. haha.
jadi. ambillah kesempatan ini untuk bershopping. ada certain barang, yer. murah. serious talk okay. ada certain barang ?? sama jer harga dia.

kelebihan shopping online. -lebih murah daripada harga pasaran- -feeling dapat barang yang di pos,macam dapat hadiah-
keburukan shopping online. -tak boleh pegang barang untuk tengok kualiti- -barang kadang-kadang lambat sampai- -murah tapi lambat beli, dah habis stok-
pilihan di tangan anda. so guys, happy shopping k!!
jom shopping SINI !!!!